Marcao için geliyorlar!

Uzun süredir İtalyan kulüplerinin gündeminde yer alan Galatasaray'ı Brezilyalı savunmacısı Marcao'ya flaş bir talip daha çıktı. Stoperi Diego Carlos'u Aston Villa'ya satan Sevilla'nın, Marcao'yu kadrosuna katmak üzere Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Marcao için geliyorlar!
05 Haziran 2022 - 13:06 - Güncelleme: 05 Haziran 2022 - 13:37
Galatasaray 'ın Brezilyalı stoperi Marcao için flaş iddia... Adı uzun süredir İtalyan kulüpleriyle anılan, ancak devre arasında beklediği teklifleri alamayan Sambacı, yeniden transferin gözdesi konumuna geldi. Özellikle Avrupa Ligi'nde sergilediği performansla devlerin dikkatini üzerine çeken Marcao'ya, son olarak Sevilla'nın talip olduğu belirtildi.

Stoperi Diego Carlos'u Aston Villa'ya satan İspanyol devi, bu boşluğu Galatasaray'ın Brezilyalı defans oyuncusuyla doldurmaya karar verdi. Sevilla'dan birkaç temsilcinin önümüzdeki günlerde Marcao ile bir araya geleceği, ardından Galatasaray'da yeni başkanın da belli olmasıyla beraber kulübe resmi teklif yapılacağı öğrenildi.

Adaylar satmaya sıcak değil

Sarı-Kırmızılı kulübün başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarda, yıldız oyuncu satışına karşı olduklarını ve şampiyonluk kadrosu kurmayı hedeflediklerini dile getirmişlerdi. Ancak İspanyol kaynaklar, stoperini 31 milyon Euro'ya satan Sevilla'nın en az 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığını belirtiyor. Böyle bir teklif karşısında Galatasaray Yönetimi'nin transfere onay verebileceği ifade ediliyor.(Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum