Mariano Ferreira sağlık kontrollerinden geçti

Gelecek sezona Gomis, Belhanda ve Maicon transferleriyle başlayan Galatasaray, sağ beke de Sevilla’dan Mariano Ferreira’yı kazandırdı.

Mariano Ferreira sağlık kontrollerinden geçti
17 Temmuz 2017 - 12:39

Sarı-kırmızılıların İspanyol temsilcisi Sevilla'dan transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Mariano, sağlık kontrolünden geçti.

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, Mariano Ferreira Filho Bahçelievler Medical Park hastanesinde sağlık kontrollerinden geçti.


MARIANO FERREIRA KİMDİR?

Mariano Ferreira 1986 yılında Brezilya’da doğdu. Sağ bekte görev alan futbolcu 1.77 boyundadır.

Brezilya’da kariyerine başlayan Mariano Ferreira, ilk olarak Guarani’de profesyonel oldu. Daha sonra sırasıyla Ferreira Cruzeiro, Ipatinga, Tombense, Atletico Mineiro ve Fluminense formaları giydi.

2012’de yurt dışına çıkan Mariano, Fransa liginden Bordeaux’a transfer olmuştur. Fransa liginde 3 sezon top koşturan futbolcu 2015-2016 yılında 3.5 milyon euro bedelle Sevilla’ya katıldı.

Brezilyalı oyuncu, Sevilla ile 2 sezonda 76 kez forma giydi. Brezilyalı sağ bek, Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu yaşadı. Sambacı kariyerinde toplam 340 maçta görev aldı.

İMZA TÖRENİ BUGÜN

Galatasaray, bugün saat 14:30’da başkan Dusun Özbek’in katılımıyla Mariano Ferreira için Türk Telekom Stadı'nda imza töreni düzenleyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum