Marius Sumudica'dan 'rüşvet' itirafı

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Türkiye'den iki menajerin kendisine oyuncu transferi karşılığında 50 bin euro teklif ettiğini açıkladı.

Marius Sumudica'dan 'rüşvet' itirafı
29 Eylül 2020 - 12:29
Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala çarpıcı bir itirafta bulundu.

Marius Sumudica, Türkiye'den iki menajerin kendisine bir oyuncunun transferini onaylaması halinde 50 bin euro vermek için teklifte bulunduğunu söyledi.

Gaziantep FK çalıştırıcısı yaşadığı bu olayı ''Geçen hafta bir oyuncu önerildi. Türkiye'den iki menajer beni aradı. Bu futbolcuyu kabul etmem için menajerler bana 50 bin euro teklif etti." diyen Rumen çalıştırıcı, "Sadece iyi futbolcu olduğunu yönetime söylememi istediler. 'Çünkü son sözü sen söylüyorsun.' dediler. Benim için kolay olurdu. Geçen sene bu oyuncu sadece 1 gol attı. Ben onu buraya nasıl getiririm, bunun sorumluluğunu nasıl alırım?'' sözleriyle anlattı.

Yaşanan bu olaylardan sonra konuyla ilgili bir gelişmenin yaşanıp yaşanmayacağı merak edilirken, spor basınından bazı isimler savcıların da devreye girmesi gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum