Marius Sumudica: Hemen şampiyon olacağız demem çılgınca olur

Kayserispor teknik direktörü Marius Sumudica, takım geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Marius Sumudica: Hemen şampiyon olacağız demem çılgınca olur
30 Temmuz 2017 - 13:46 - Güncelleme: 31 Temmuz 2017 - 14:36

Avusturya'nın Salzburg şehrinde kamp yaptığı otelde açıklamalarda bulunan Sumudica, "Bu sezon için büyük sözler vermek istemiyorum. En büyük isteğim, taraftarımızın stadımızı doldurması. Takımımız ne kadar çok puan toplarsa, taraftarımız da o kadar stadı dolduracaktır. Takımımızın üst sıralarda olmasını istiyorum ama bunun için bir söz veremem. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Hemen şampiyon olacağız demem çılgınca olur" ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN TAKIM OLMAK”

Sumudica, "Takım içinde bir bağ kurmak çok önemli iştir. Kolektif anlamda bir oyun sergilemek istiyoruz. Çok fazla yeni oyuncumuz var, bu futbolcuları çok hızlı adapte etmek hiç kolay değildir ama biz sonuçta başarılı olacağımıza eminiz.

Önümüzdeki maçlara tek tek bakmak istiyorum. Bir hocanın geleceği, alacağı sonuçlara bağlıdır. Bireysel değil, takım halinde başarılı olmak istiyoruz. Kaliteli oyuncularımız var ama önemli olan takım olmaktır. Bu takım, her hafta kazandıkça hedefine daha güvenli şekilde ilerleyecektir" ifadelerini kullandı.

“HEDEFİM AGRESİF BİR KAYSERİSPOR”

 

Sumudica, "Türkiye'de oynayan futbolcular, daha agresif, istekli ve iştahlı bir oyun sergiliyor. Türkiye'deki futbolcular daha profesyonel. Onlara karşı saygı duyuyorum. Ben de agresif bir Kayserispor oluşturmaya çalışıyorum. Takımımın sahada her an pres yapan ve tribünlere gelen taraftarları mutlu eden bir futbol ortaya koymasını arzuluyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum