Marsilya Konyaspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta

UEFA Avrupa Ligi başlıyor. 2017-2018 sezonu da heyecan ve rekabet dolu bir futbol sezonu olmaya aday. Atiker Konyaspor I Grubu ilk maçında Fransız devi Marsilya ile karşılaşacak. Marsilya-Konyaspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Marsilya Konyaspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta
11 Eylül 2017 - 15:11

14 Eylül Perşembe günü saat 22.05'te oynanacak karşılaşma Tivibu Spor 2'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Atiker Konyaspor, geçen sezon da UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme başarısını göstermişti. Konya ekibi, geçen yıl yalnızca 1 puan toplayabilmişti. Bu sene Marsilya, Guimaraes ve Salzburg'un olduğu gruptan çıkmayı hedefliyor. Temsilcimiz Konyaspor, Marsilya deplasmanının ardından kendi evinde Guimaraes ve Salzburg ile oynayarak grubun ilk yarısını tamamlayacak.

Konyaspor, bu sezona Süper Kupa'da Beşiktaş'ı yenerek başlamıştı. Yeşil Beyazlılar, kupa ile açtıkları sezonu başarılı bir konumda bitirmeyi amaçlıyor.


Aykut Kocaman'ın Atiker Konyaspor'dan ayrılması sonrasında göreve Mustafa Reşit Akçay geldi. Oyun anlayışı olarak Aykut Kocaman'a benzeyen Akçay, kadroda köklü bir değişime gitmedi. Konyaspor, ligde iyi bir başlangıç yapamadı. 4 maçta yalnızca 3 puan toplayabilen İç Anadolu ekibi, radikal kararlar alma yoluna gitti. Atiker Konyaspor, iç sahada Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Bu karşılaşmada yedek kulübesinde oturan takım kaptanı Ali Çamdalı, kadro dışı bırakıldı.

Ali Çamdalı'nın kadro dışı bırakılması sonrasında deneyimli futbolcu tepkisini gösterdi. Ali Çamdalı, sosyal medya üzerinden kulübün kadro dışı bırakma duyurusunu yayınladı. 14 Eylül 2017'de Konyaspor'un oynayacağı Marsilya maçında Ali Çamdalı kadroda yer almayacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum