Martin Linnes'in eşinden Haaland ve Türkiye itirafı

Türkiye'nin Norveç'i 3-0 yendiği maçın ardından ise Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen, Twitter hesabından çarpıcı paylaşımlarda bulundu.

Martin Linnes'in eşinden Haaland ve Türkiye itirafı
28 Mart 2021 - 13:14
Elisabeth Haugen, hem eşi Linnes'in olay yaratan sözlerine açıklık getirdi hem de Türkiye hakkında itiraflarda bulundu. Elisabeth Haugen'in Twitter'dan yaptığı dikkat çeken paylaşımlar şu şekilde;

Bence Martin'in sözleri çarpıtıldı. Aslında orada söylemek istediği şey şuydu: Haaland, bugünlerde Norveç'in en iyi futbolcusu (Avrupa'da herkes onu konuşuyor) ve bu futbolcuya karşı Türkiye savunmada ekstra önlem almalı (Ki çok iyi önlem aldılar). Tebrik ediyorum.

''Türkiye Ligi, düşündüğümüzden daha iyi''

Bugün Norveç'te öğrendiğimiz tek şey: Türkiye Ligi, Norveçlilerin düşündüğünden çok daha iyi durumda.  Türkiye'de maça başlayan hemen hemen herkesin Süper Lig'den çıktığını unutmamalıyız. Aslında Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Karaman hariç tüm futbolcular Türkiye'den çıktı. Bu da ligin seviyesi hakkında bir şeyler anlatıyor.

İstanbul'da hayat çok iyi! Galatasaray şampiyonluğa oynuyor ve çok heyecanlı bir yarış var. Şehri çok özledim ancak koronavirüs var...

YORUMLAR

  • 0 Yorum