Mauricio Isla transferinin perde arkası

Fenerbahçe’nin yeni transferi Maurico Isla’nın transferinin perde arkası ortaya çıktı. Isla transferinde Cengiz Ünder’in Roma’ya gidişi büyük bir rol oynadı.

Mauricio Isla transferinin perde arkası
24 Temmuz 2017 - 12:09 - Güncelleme: 24 Temmuz 2017 - 12:14

İkinci kez teknik direktörlük görevine gelen Aykut Kocaman, Şilili oyuncuyu Isla'yı kadrosunda görmeyi çok istiyordu. Fenerbahçe de Cagliari’yi teklif sundu ve 4.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli isteğiyle karşılaşınca transferden vazgeçti.

CENGİZ ÜNDER VESİLE OLDU

AMK’nın haberine göre transferde büyük bir tesadüf yaşandı. Cengiz Ünder’in transferi için İtalya’ya giden menajerler Ömer Uzun ve Batur Altıparmak, tesadüfen Isla’nın menajeriyle bir araya geldi. Bu görüşmeden ilginç detaylar çıktı.


CAGLIARI MAAŞ YÜKÜNDEN KURTULMAK İSTEDİ

Juventus, Cagliari’ye sattığı Şilili oyuncunun 1.4 milyon Euro olan maaşının 500 bin Euro’sunu karşılıyordu. Ancak gelecek sezon bu katkının gelmeyeceği bilgisi geldi. İki yıllık sözleşmesi kalan Isla’nın maaşının Cagliari’ye çok geldiği öğrenildi.

HERKES MEMNUN OLDU

Bu bilgi Fenerbahçe’ye gidince, Sarı-Lacivertliler hemen harekete geçti. Cagliari’nin maaş yükünden kurtulmak istediği Isla’ya Fenerbahçe 1.7 milyon Euro teklif etti ve Şilili imzayı attı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum