Mauro Icardi açıklaması; "Çok komik, gülüyorum..."

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Mauro Icardi hakkında açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardi açıklaması; "Çok komik, gülüyorum..."
03 Ekim 2022 - 12:20
Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu ve Adana Demirspor maçında sakatlığı sebebiyle oynamayan Mauro Icardi için konuştu.

Erden Timur, Icardi hakkında "Ne diyeyim gülüyorum, başka diyecek bir şey yok. Okan Hoca söyledi. Çarşamba günü herhalde adelede vardı bir şey, sonra da son antrenmanda benzer bir şey oldu. Okan Hoca da söyledi son dönemde yaşadığı bir şey oldu için zaten mental olarak da bir şey yok." sözlerini kullandı.

Şampiyonluk yarışı hakkında...

Galatasaray'ın şampiyonluk şansı için de değerlendirmelerde bulunan Timur, "Galatasaray'ın Türkiye şampiyonluğu hedeflemediği bir yıl olamaz zaten. Avrupa Şampiyonluğu, Türk futbolunun belirli oranda yükselmesi gerekiyor. O yüzden herkesin Türk futbolunn nasıl yükseltirim diye düşünmesi lazım. Tüm futbol paydaşarının diyeyim. Bir de Avrupa şampiyonluğu, bu sene  Avrupa'da olsak da diyemezdik. Buna herkesin inanması gerekiyor. Belirli bir dönemde başarısızlık olacak. Kimsenin kişisel hesaplar yapmayarak tamamen buna konsantre olarak buna inanarak değerlendirmesi buna inanarak mücadele etmesi gerekiyor ki orta vadede Avrupa Şampiyonluğu hedef olsun." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum