Max Allegri'den Ronaldo'nun kırmızı kartı sonrası VAR çağrısı

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece Valencia'yı 2-0 mağlup eden Juventus'ta teknik direktör Allegri, Ronaldo'nun kırmızı kart görmesi hakkında VAR sisteminin turnuvada uygulanması gerektiğini belirtti.

Max Allegri'den Ronaldo'nun kırmızı kartı sonrası VAR çağrısı
20 Eylül 2018 - 13:59

Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde grubun ilk maçında Valencia'yı 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"VAR SİSTEMİ OLSAYDI..."

Cristiano Ronaldo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyona değinen Allegri, "Şampiyonlar Ligi'nde VAR sistemi olsaydı, Cristiano Ronaldo'nun pozisyonunda hakeme yardımcı olabilirdi. Bu şekilde 10 kişi kalmak hayal kırıklığı yarattı. Maçı da kaybedebilirdik. Bir sonraki maçta Ronaldo'yu özleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"KOLAY DEĞİLDİ"

Maçta zor anlar geçirdiklerini dile getiren Max Allegri, "Oyuncularım çok başarılıydı. Ronaldo atılmadan önce çok pozisyon yakaladık. Sonrasında gerilim arttı. Atmosferle birlikte Valencia üstümüze geldi. Burada oynamak kolay değildi" şeklinde konuştu.

MARCELINO: "RONALDO ÇOK ETKİLENDİ"

Juventus'a 2-0 mağlup olan Valencia'da teknik direktör Marcelino, "Bizden daha iyi olan harika bir takıma karşı oynadık. Kırmızı kart pozisyonunu görmedim ama Ronaldo çok üzüldü. Çıkarken ağladı ve sürekli hiçbir şey yapmadığını söyledi" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum