Mbappe ayrılacak mı? Başkan açıkladı

PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi, Lionel Messi ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Kylian Mbappe'nin geleceği hakkında konuştu.

Mbappe ayrılacak mı? Başkan açıkladı
11 Ağustos 2021 - 15:58 - Güncelleme: 11 Ağustos 2021 - 16:52
Barcelona'dan ayrılan Lionel Messi'yi kadrosuna katan PSG'de Kylian Mbappe'nin durumu da belli oldu.

PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi, Fransız yıldızın takımda kalmak istediğini açıkladı.

'Açıkça bana söyledi'

Messi'nin basın toplantısında konuşan Khelaifi, "Herkesin bildiği gibi Mbappe PSG'nin oyuncusu. Takımdan ayrılmak istemediğini açıkça bana söyledi. Mbappe rekabetçi bir takım istediğini söylüyordu, şimdi bu takımdan daha rekabetçisi yok, bir bahanesi olamaz" dedi.

FFP açıklaması

Finansal Fair-Play hakkında da bilgi veren Nasser Al Khelaifi, "İlk günden bu yana FFP kurallarına dikkat ederek hareket ediyoruz. Durumumuzu kontrol ettik ve Messi'ye imza attırabileceğimizi gördük. Eğer merak ediyorsanız Messi'nin maaşı bize sorun çıkarmayacak. Basının bu konuda olumsuz bir tavır takınmasından ziyade Messi'nin burada olmasının olumlu yönüne odaklanması gerek. Messi'nin kulübe getirdiği, yaptığı etki inanılmaz. Rakamları görmeniz lazım" ifadelerini kullandı.

PSG ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mbappe, Fransız ekibinde 172  maçta 132 gol, 62 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum