Mbappe ayrılığı resmen açıkladı

Fransız yıldız oyuncu Kylian Mbappe, sezon sonunda Paris SG'den ayrılacağını açıkladı.

Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
11 Mayıs 2024 - 00:05 - Güncelleme: 11 Mayıs 2024 - 00:13

Paris Saint Germain'in Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde veda etmesinden birkaç gün sonra beklenen ayrılık açıklandı. Yıldız oyuncu Kylian Mbappe, sezon sonunda Paris SG'den ayrılacağını duyurdu.

Kylian Mbappe sosyal medya hesabından yayınladığı videoda ayrılığı açıklarken ''Her zaman vakti geldiğinde sizinle konuşacağımı söyledim ve bu yüzden PSG'deki son yılım olduğunu hepinize duyurmak istedim. Sözleşmemi uzatmayacağım ve bu macera birkaç hafta içinde sona erecek'' ifadelerini kullandı.

Pazar günü iç sahada son maçına çıkacağını açıklayan Mbappe ''Uzun yıllar dünyanın en iyilerinden biri olan, Fransa'nın en büyük kulübünün futbolcusu olma şansını ve onurunu yaşadım. Fransa'dan, Ligue 1'den ayrılmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim ama 7 yılın ardından yeni bir meydan okumaya ihtiyacım vardı'' dedi.

Kylian Mbappe hangi takıma transfer olacak?

Kylian Mbappe'nin sezon sonunda yeni takımının, uzun süredir görüştüğü Real Madrid olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Real Madrid, birkaç sezondur Mbappe ile yakından ilgilense de bu transfer bir türlü gerçekleşmemişti.

İtalyan basınına göre Real Madrid, Mbappe transferini UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin ardından açıklayacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum