Mbappe'den Martinez ve Messi için ilk açıklama!

Fransa Ligue 1'de PSG, Strasbourg'u 90+5. dakikada bulduğu golle mağlup ederken galibiyeti getiren Kylian Mbappe'den takım arkadaşı Lionel Messi ve Arjantin'in kutlamalarıyla ilgili açıklama geldi.

Mbappe'den Martinez ve Messi için ilk açıklama!
29 Aralık 2022 - 11:54 - Güncelleme: 29 Aralık 2022 - 12:58
Kylian Mbappe, Fransa ile Dünya Kupası finalinde Arjantin'e 3 gol atmasına rağmen kupa için yeterli olmamıştı. Mbappe, gollerini Ligue 1'da atmaya devam ederken son dakikalarda penaltıdan attığı golle takımı PSG'yi Strasbourg karşısında zafere taşıdı ve maçı PSG 2-1 kazandı.

Maçın ardından Mbappe, Arjantin kalecisi Emiliano Martinez'in şampiyonluk kutlamaları hakkında konuştu. Martinez, Arjantin'de kutlamalar sırasında Mbappe ile dalga geçmiş ve bu görüntüler olay olmuştu.

Fransız yıldız ise bu konu hakkında "Nasıl kutlama yaptığı benim problemim değil. Enerjimi bu gibi ıvır zıvır şeylerle harcamıyorum." sözlerini kullandı.

Lionel Messi açıklaması

Mbappe, takım arkadaşı Lionel Messi hakkında ise "Messi'yi tebrik ettim. Ben başaramadım ama o başardı. Çok istediği bir kupaydı. Şimdi yeni kupalar için onun PSG'ye dönmesini bekliyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum