Mbappe haftaya bitiyor

Uzun süredir Avrupa devlerini peşinden koşturan Kylian Mbappe’nin, nihayet takımından ayrılacağı öne sürüldü.

Mbappe haftaya bitiyor
20 Ağustos 2017 - 09:50

Rekor transferle gündeme gelen PSG’nin, genç Fransız yıldıza önümüzdeki hafta imza attıracağı İspanyol basınınca iddia edildi.

İmza yakın

Transfer döneminin başından beri adı Real Madrid ile anılan ancak transferinin bir türlü bitmediği Fransız yıldız Kylain Mbappe, nihayet imzayı atıyor. Neymar’ı 222 milyon Euro karşılığında transfer ederek rekor kıran PSG’nin, Mbappe ile anlaşma sağladığı ve oyuncunun kulübü Monaco’yu da ikna aşamasına getirdiği öne sürüldü. PSG’nin önümüzdeki hafta ufak pürüzler kalan anlaşmaya resmiyet kazandıracağı ve futbolcuyu takıma katacağı öne sürüldü.

İkinci rekor!

PSG’nin, bu transfer için Monaco’ya 180 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirildi. Bu rakama ek olarak 20 milyon Euro’da bonus ödeyecek Fransız ekibi, tarihin en pahalı transferi olan Neymar’ın ardından kendi rekoruna yaklaşmış olacak. Yıldız futbolcunun PSG’den yıllık net 18 milyon Euro kazanacağı belirtildi.. Sezon başından beri durumu belli olmayan Mbappe, birkaç maçtır Monaco’nun teknik direktörü Leonardo Jardim tarafından tercih edilmiyordu.

Mbappe Monaco'nun Metz'le dün oynadığı ve 1-0 kazandığı lig maçında kadroya alınmamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum