Mbappe'nin parası tamam

Uzun süredir Real Madrid’in gündeminde olan Kylian Mbappe için gereken bonsveris ücretinin hazır olduğu öne sürüldü. Üç yıldızdan gelen 150 milyon euro Fransız yıldıza harcanacak.

Mbappe'nin parası tamam
24 Temmuz 2017 - 09:45 - Güncelleme: 24 Temmuz 2017 - 09:55

İspanyol ekibi, uzun süredir peşinde olduğu Kylian Mbappe’yi transfer edebilmek için büyük oyuncularından vazgeçecek.

MBAPPE İÇİN KULLANILACAK

Real Madrid’te takımdan önemli bonservis ücretleri karşılığında gönderilen Alvaro Morata, Danilo ve James Rodriguez’den gelen gelirlerin Mbappe için kullanılacağı öne sürüldü. İspanyol AS gazetesinin haberine göre Real Madrid, bu üç yıldızından elde ettiği yaklaşık 150 milyon Euro’luk geliri Monaco’ya Kylian Mbappe için verecek. Takımın teknik direktörü Zinedine Zidane’ın takımdan giden oyunculardan elde edilen gelirin Fransız genç yıldızı almak için kullanılması yönünde görüş bildirdi.

HAREKETE GEÇİLECEK

Transferde henüz çok büyük bir hamle yapmayan ancak önemli oyuncularını yüksek bonservisler karşılığında satan Madrid’in, çok önemli bir hamle yapacağı iddia ediliyor. Kylian Mbappe ile yapılan temel görüşmelerde oyuncu ile prensip anlaşmasına varan İspanyol ekibi; Danilo’nun Manchester City’e satışından gelen 35 milyon Euro, Alvaro Morata’nın Chelsea’ye satışından 80 milyon Euro kazandı.

Öte yandan Manchester City, Barcelona, Arsenal, Machester United gibi devlerin de Mbappe için girişimleri sürüyor.

2015-16 sezonunda Monaco altyapısından A Takım'a geçiş yapan ama Monaco II'de de oynamaya devam eden 18 yaşındaki genç yıldız Fransa Milli Takımı'nda da 4 kez yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum