Mbappe'ye şok

Geçtiğimiz sezonki olağanüstü performansının ardından Monaco’daki geleceği belirsizleşen Kylian Mbappe, kadro dışı kaldı.

Mbappe'ye şok
19 Ağustos 2017 - 12:44

Real Madrid, Barcelona ve İngiliz ekiplerinin radarında olan Kylian Mbappe, takımının 1-0 kazandığı Metz maçının kadrosuna alınmadı.

Kadro dışı kaldı

Monaco’da Kylian Mbappe belirsizliği halen çözülebilmiş değil. Avrupa devlerinden özellikle Real Madrid’in ciddi şekilde ilgilendiği Fransız yıldız, takımının bu hafta oynadığı Metz maçının ilk 18’ine alınmadı. PSG ve Manchester City’den de teklif alan genç yıldız, bu maçla beraber takımının oynadığı son 3 resmi müsabakada forma giyememiş oldu

Geçen hafta oynamamıştı

Geçtiğimiz hafta takımının Dijon ile oynadığı maçın ilk 18’ine alınan Kylian Mbape, 90 dakika boyunca yedek soyunmuştu. Fransız basınında infiale yol açan Mbappe konusu hakkında kouşan Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim; oyuncusunu korumak adına böyle bir karar aldığının altını çizerken, “Kylian henüz formunu yakalayamadı. Oyuncularımı cezalandırmam. Korumak daha doğru bir kelime” diye konuştu.

20 Aralık 1998 doğumlu Kamerun asıllı Fransız forvetin 30 haziran 2019'a kadar Monaco ile sözleşmesi bulunuyor. transfermarkt verilerine göre 35 milyon euro değerinde gösterilen Mbappe için PSG'nin 180 milyon euro'ya Monaco'yla anlaştığı Fransa basınında yer almakta.

YORUMLAR

  • 0 Yorum