Medipol Başakşehir'den transfer atağı

Yüksek maliyetli bazı oyuncularıyla yollarını ayırmayı hedefleyen turuncu-lacivertli takım PSV Eindhoven'da forma giyen eski Bursasporlu solbek Aziz Behich'i kadrosuna kattı. Medipol Başakşehir'in ikinci transferinin ise Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren stoper Roman Neustadter olduğu belirtildi.

Medipol Başakşehir'den transfer atağı
27 Mayıs 2019 - 12:37

Spor Toto Süper Lig'de uzun süre liderlik koltuğunda oturmasına karşın sezonu ikinci tamamlayan Medipol Başakşehir transfer çalışmalarına başladı.

Yüksek maliyetli bazı oyuncularıyla yollarını ayırmayı hedefleyen turuncu-lacivertli takım öncelikle PSV Eindhoven'da forma giyen eski Bursasporlu solbek Aziz Behich'i kadrosuna kattı.

Avustralya asıllı oyuncu, "Tabii ki Bursaspor'da çok zaman geçirdim. Onların bu hafta çok zor bir maçları var ve bu maçta başarılar diliyorum. Futbol kariyerimin büyük bir bölümünü Bursaspor'da geçirdim. Bursaspor'da çok mutluydum, şimdi yeni bir kariyere başlıyorum." açıklamasında bulundu.

Medipol Başakşehir'in ikinci transferinin ise Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren stoper Roman Neustadter olduğu belirtildi.

Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle anılan teknik direktör Abdullah Avcı'nın ayrılması durumunda tecrübeli bir ismi takımın başına getirmeyi düşünen Medipol Başakşehir ülkemizi Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda temsil edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum