Medipol Başakşehir Sevilla karşısında tur arıyor

Abdullah Avcı'nın öğrencileri Sevilla ile Şampiyonlar Ligi play-off karşılaşmasına çıkacak. Medipol Başakşehir'in kendi evinde oynayacağı oynayacağı karşılaşmada tur hesapları yapıyor. Medipol Başakşehir Sevilla maçı saat kaçta?

Medipol Başakşehir Sevilla karşısında tur arıyor
16 Ağustos 2017 - 19:21 - Güncelleme: 16 Ağustos 2017 - 20:08

Editör: Mehmet BAŞKAN

Medipol Başakşehir, Abdullah Avcı'nın deneyimi ve taktik bilgisi ile Şampiyonlar Ligi play-off eşleşmesinde turu geçmeyi hedefliyor. İspanyol kulübü Sevilla karşısında turu hedefleyen Medipol Başakşehir, bugün play-off eşleşmesinin ilk karşılaşmasına çıkacak. İlk maçı kendi evinde oynayacak olan Medipol Başakşehir, tur atlayabilmek için ince hesaplar yapıyor. Medipol Başakşehir Sevilla maçı saat kaçta? 

Emre Belözoğlu Sevilla maçında oynayacak mı?

Haftasonu Bursaspor ile oynanan lig maçında Medipol Başakşehir'in deneyimli orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu sakatlığı nedeni ile oynamamıştı. Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu'nun Bursaspor karşılaşmasında tedbir amacıyla oynamadığı öğrenildi. Emre Belözoğlu'nun Sevilla ile bu akşam oynanacak olan karşılaşmada forma giyeceği tahmin ediliyor.

Medipol Başakşehir'in orta sahası Sevilla karşısında da kaptan Emre Belözoğlu'na emanet edilecek. Deneyimli orta sahanın karşılaşmada 90 dakika forma giymesinin ise zor olduğu düşünülüyor.

Başakşehir'de sakatlık problemi

Medipol Başakşehir'de Aurelien Chedjou'nun Slovenya kampında sol ayak bileği kırılmıştı. Deneyimli defans oyuncusunun sakatlığının yanı sıra, henüz tam olarak hazır olmayan Egemen Korkmaz'ın da Sevilla maçında sahada olmayacağı öğrenildi. Egemen Korkmaz ve Aurelien Chedjou'nun sakatlıklarının Abdullah Avcı tarafından telafi edildi. 

Medipol Başakşehir'in hücum hattında rotasyonda kullanılacak olan Mehmet Batdal'ın sakatlığı ise henüz geçmedi. Deneyimli hücum oyuncusunun Sevilla karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.


Başakşehir gol yemeyecek

Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, İspanya deplasmanına avantajlı bir skor ile gitmeyi hedefliyor. Başakşehir'in savunma disiplininden kopmayarak karşılaşmayı gol yemeden tamamlamayı hedeflediği öğrenildi. Başakşehir'in İstanbul'daki karşılaşmada gol yememesi halinde İspanya deplasmanında attığı gol büyük önem taşıyacak. Ancak Başakşehir'in İstanbul'da yiyeceği bir gol, beraberliği dahi değersizleştirecek. 

Abdullah Avcı, Sevilla'yı eleyerek Beşiktaş ile beraber Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefliyor. Başakşehir'in grup aşamasına kalması halinde hem sportif hem finansal açıdan kritik bir avantaj elde etmiş olacak.

Medipol Başakşehir Sevilla maçı saat kaçta?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan Medipol Başakşehir Sevilla maçı, 21:45'te başlayacak. Karşılaşmanın hakemi ise Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin olacak. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum