Mehmet Büyükekşi'den Play-Off açıklaması!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den, Jorge Jesus'un dile getirdiği "Süper Lig şampiyonu play-off ile belirlenmeli" fikri için açıklamalarda bulundu.

Mehmet Büyükekşi'den Play-Off açıklaması!
08 Mart 2023 - 15:32
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un "Süper Lig'de Play-Off oynanabilir" fikriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gaziantep FK ve Hatayspor'un ligden çekilmesi, bu takımlarla oynayacak ekiplere 3 puan ve 3 gol averajı yazılmasını eleştiren Jorge Jesus, Süper Lig'de ilk dört takımın Play-Off oynamasının daha doğru olacağını belirtti. Bu konuya TFF cephesi yanıt verdi.

"PLAY-OFF MÜMKÜN DEĞİL!"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Radyospor'a yaptığı açıklamada "Play-off'un olması mümkün değil. Böyle bir şey gündemimizde yok" ifadelerini kullandı.

"70. DAKİKA KURAL DEĞİŞİR Mİ?"

Mehmet Büyükekşi ayrıca "Sezon devam ederken kural değiştirilir mi? Maç oynanıyor, sen 70. dakikada 'dur, ben kuralı değiştirmek istiyorum' diyorsun. Böyle şey olmaz. Sezon nasıl başladıysa öyle bitecek. Gündemimizde play-off ya da benzeri bir konu yok" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum