Mehmet Demirkol: Bu filmin sonu kötü

NTV Spor’da yayınlanan Spor Servisi programında Mehmet Demirkol, İzlanda mağlubiyeti sonrası milli takım ve Fatih T

10 Ekim 2016 - 12:45

NTV Spor’da yayınlanan Spor Servisi programında Mehmet Demirkol, İzlanda mağlubiyeti sonrası milli takım ve Fatih Terim’e sert eleştirilerde bulundu.

Mehmet Demirkol’un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Bu sadece kapris takımı… Fatih Terim’in çıkardığı kadro bu yani… Kazanamazsan kaprisinden buraya geliyorsun. Bütün oyuncuların attığı golün toplamı Arda Turan’dan 2 gol fazla sadece…”

“Ben İzlanda’yı yenebileceğimizi düşünüyordum ama İzlanda deşifre olmuş bir takım, nasıl oynayacağı biliniyor. Biz bu takımı yenebilirdik. Benim kızgınlığım buna zaten! Sadece Emre’nin yaptığı işi biz maçın tamamına yayabilsek. Bunu Fatih hoca yapabilirdi. Biz İzlanda’nın önüne geçeriz futbol anlamında…”

“Bizden öndeler bu konuda takdir ediyorum. Ama Fatih hoca malesef bunu düşünmüyor. Futbolun içinde kalmayan sürekli dışına çıkan hocanın kendisi… Problemimiz budur. Orada garip bir savaş dönüyor. Dünyanın her yerinde bu politika var. Sahanın içi hocanın işi… ”

“Dünyanın en pahalı teknik direktörü bunu çözebilmeli… Futbol direktörü ismini koyan kişiler bununla yüzleşmeli. Hocanın yardımcısı kim belli değil. Sahaya kimler çıkıyor bilmiyoruz.”

“Bu filmin sonu kötü… O kadar kötü yönettiler ki kim kazanırsa kazansın büyük kaybeden olacak. Terim kazanırsa Arda’yı dışarıda bırakan kişi olacak. Arda kazanırsa Fatih Terim’i yiyen kişi olacak. Arda’ya tavsiyem ben yerine biz diyor kendisini iyi anlatamıyor o yüzden söylüyorum. Anlatın bitsin yani bu iş…”