Mehmet Demirkol, Fatih Terim'in alternatifini açıkladı

A Milli Takım'da Fatih Terim'in görevini bırakmasının ardından yeni hoca kim olacak tartışmaları başlarken NTV Spor'a konuşan Mehmet Demirkol, önemli bir ismi gündeme taşıdı.

Mehmet Demirkol, Fatih Terim'in alternatifini açıkladı
26 Temmuz 2017 - 16:55 - Güncelleme: 26 Temmuz 2017 - 17:23

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in görevini bırakmasının ardından hem Fatih Hoca'nın yeni durağının neresi olacağı hem de A Milli Takım'ın başına kimin geçeceği tartışılırken spor yazarı Mehmet Demirkol açıklamalarda bulundu. 

"DURSUN ÖZBEK YÖNETİMİNİ RAHATLATIR"

NTV Spor'da canlı yayına bağlanan usta yorumcu, Fatih Terim'in Sarı-Kırmızılılar'ın başına geçme ihtimali üzerine, "Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in boşa çıkmasıyla yoğun bir baskı altına alınacaktır. Eğer Fatih Hoca, takımın başına gelirse bu hamle Dursun Özbek ve yönetimini de rahatlatacaktır" yorumunu yaptı. 

"ŞENOL HOCA OLACAK GİBİ"

Son iki sezonda Beşiktaş ile ligde şampiyonluğa uzanan Şenol Güneş'in Milli Takım için en büyük aday olduğunu belirten Mehmet Demirkol, "Beşiktaşlı taraftarları kızdırma niyetinde değilim ancak A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş olacak gibi" diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum