Mehmet Ekici'den mesaj var

Transferi oldukça sorunlu geçen, yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre takımını yalnız bırakan Fenerbahçe’nin yıldızı Mehmet Ekici’den mesaj var. Tecrübeli oyuncu, artık tamamen hazır söyleyerek, “Taraftarın karşısına Beşiktaş maçıyla çıkmak güzel olacak” dedi.

Mehmet Ekici'den mesaj var
16 Eylül 2017 - 11:45

Sarı-lacivertli takımın orta sahasının beyni olarak kadroya dahil edilen ancak sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalan Mehmet Ekici dönüş tarihi açıkladı. 

Yaşadığı sakatlığı tamamen atlattığı öğrenilen ve Alanyaspor deplasmanında ilk kez forma giyme fırsatı yakalaması beklenen Ekici’nin, takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde sakatlık sürecini 'kabus' olarak tanımladığını bildirildi. 


Yıldız futbolcunun Sabah’ın haberine göre, “Kabus bitti. Şimdi hayallerime kavuşma zamanı. Kadıköy'de taraftarın önünde ilk maçın derbi (Beşiktaş) olması ayrıca heyecan verici” ifadesini kullandığı öğrenildi. 

Mehmet Ekici’nin takımın sezona kötü bir başlangıç yapmasını da değerlendirdiği ve tesislerde arkadaşlarına “Daha yeni başlıyoruz. Bu kadar erken pes mi edeceğiz” sözleriyle moral vererek takımı ayakta tutanlardan olduğu bildirildi.

YEDEK BAŞLAYACAK

Yıldız oyuncunun fiziksel durumunun iyi olduğu ancak sakatlığın tekrarlamasını önleyici ekstra çalışmalar yaptığı için ilk etapta az süre alarak oynamaya başlayacağı gelen bilgiler arasında. 


Ekici’nin Alanyaspor maçında yedek soyunması ve son 15-20 dakika oynaması bekleniyor.

İKİ MAÇ OYNADI

Mehmet Ekici iki hazırlık maçında toplam 111 dakika oynarken 2 gol attı. Tecrübeli orta saha, Fenerbahçe formasıyla henüz resmi bir maça çıkamadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum