Mehmet Ekici: Takımımız bugün karakter gösterdi

Golün ardından takım olarak yaşadıkları sevinci anlatan Ekici, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Benim açımdan ve takım açısından çok önemli bir goldü. Önemli de bir galibiyetti. İyi bir sevinç yaşadık. Takım arkadaşlarım da geldiler ve hep beraber yaşadığımız bir sevinç oldu. İnşallah üstüne koya koya devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Mehmet Ekici: Takımımız bugün karakter gösterdi
15 Mart 2019 - 23:02

Fenerbahçe'nin DG Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta takımının galibiyet golünü atan Mehmet Ekici, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Golü attığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Mehmet Ekici, “Tabii ki çok mutluyum. Önemli olan burada 3 puanı almamızdı. Gol attığım için de gerçekten çok mutluyum. İnşallah böyle devam ederiz.” yorumunu yaptı.

Golün ardından takım olarak yaşadıkları sevinci anlatan Ekici, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Benim açımdan ve takım açısından çok önemli bir goldü. Önemli de bir galibiyetti. İyi bir sevinç yaşadık. Takım arkadaşlarım da geldiler ve hep beraber yaşadığımız bir sevinç oldu. İnşallah üstüne koya koya devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Takımımızın bir karakter göstererek karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığını söyleyen Mehmet Ekici, sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Şans değil ama takımımız bugün karakter gösterdi. Sonuna kadar inandık. Taraftarlarımız da sonuna kadar inandı ve takımı desteklediler. Üç puanı da onlara armağan ediyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Onlar hiçbir zaman takıma olan umudunu kaybetmedi. Her zaman arkamızdalar. Onlara teşekkür ediyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum