Merak edilen konu; Yusuf Yazıcı

A Milli Takımımız, Macaristan'a 2-0 mağlup olarak Uluslar Ligi'nde küme düşerken Yusuf Yazıcı yine 11'de şans bulamadı.

Merak edilen konu; Yusuf Yazıcı
19 Kasım 2020 - 12:51
FUTBOO | A Milli Takımımız, Macaristan'a mağlup olarak Uluslar Ligi'nde küme düşerken, Yusuf Yazıcı'nın yine ilk 11'de başlamaması dikkat çekti.

Rusya ile deplasmanda oynadığımız maçta son saniyelerde, İstanbul'da oynadığıız maçta ise son 4 dakika şans bulan Yusuf Yazıcı, Macaristan karşısında da ikinci yarının 55. dakikasında oyuna dahil oldu.

Nihat Kahveci'den Yusuf Yazıcı sözleri

Şenol Güneş'in son haftalarda Lille formasıyla performansını yükselten ve Avrupa Ligi'nde üst üste 2 maçta hat-trick yapan Yusuf Yazıcı'ya az süre vermesi gecenin en çok konuşulan noktası oldu.

tivibuSPOR ekranlarında konuşan eski milli futbolcu Nihat Kahveci, konuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken ''Kendimi Yusuf Yazıcı'nın yerine koyuyorum. Avrupa'da iki maç hat-trickten sonra nasıl bir ümitle gelirim biliyor musunuz? '45 dakika oynarım' diye düşünürüm. 5-10 dakika kala oyuna giriyor, bu sürpriz oldu'' ifadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı milli takımda kaç dakika süre aldı?

Macaristan - Türkiye, 55. dakikada oyuna girdi
Türkiye - Rusya, 86. dakikada oyuna girdi 
Türkiye - Hırvatistan, 46 dakikada oyuna girdi
Türkiye - Sırbistan, 76. dakikada oyuna girdi
Rusya - Türkiye, 90+2. dakikada oyuna girdi
 

Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, son haftalarda hem ligde hem de Avrupa'da performansını yükseltmişti. Milli oyuncumuz Avrupa Ligi'ndeki Sparta Prag ve AC Milan maçlarında hat-trick yapmayı başarmıştı. Başarılı performansından sonra Fransa'nın en çok konuşulan ismi de olan Yusuf Yazıcı, L'Equipe'in kapağında kendine yer bulmuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum