Meriç Müldür: Fenerbahçe Hatem Ben Arfa ve Lucas Lima ile anlaştı

Fenerbahçe’nin transferi çalışmalar devam ederken, Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir transfer iddiası geldi.

Meriç Müldür: Fenerbahçe Hatem Ben Arfa ve Lucas Lima ile anlaştı
24 Temmuz 2017 - 10:47 - Güncelleme: 24 Temmuz 2017 - 11:45

Fenerbahçe’de transfer görüşmelerinde hareketli saatler yaşanıyor. On numara pozisyonu için arayışlarını yoğun bir şekilde sürdüren Fenerbahçe için çok cidd bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a yakınlığı ile bilinen Habertürk’ten Meriç Müldür, Sarı-Lacivertliler’in hem Hatem Ben Arfa hem de Lucas Lima girişimlerinde mutlu sona ulaştığını belirtti.

Meriç Müldür ayrıca, Paris Saint-Germain’in kadro dışı bıraktığı ve ABD kampına götürmediği Fransız Ben Arfa ve Brezilya’nın Santos takımında oynayan Lucas Lima’nın bu hafta içinde İstanbul’a geleceğini de iddia etti.

Hatem Ben Arfa geçtiğimiz sezon Paris Saint Germain İle 32 resmi maça çıktı ve 4 gol, 7 asistlik bir performans gösterdi.

Brezilyalı Lucas Lima ise devam eden sezonda Santos ile 16 resmi maç oynadı ve 9 gol atma başarısı gösterdi.

YABANCILARIN DURUMU

Fenerbahçe'de şu anda yabancı futbolcu kontenjanında oynayan isimler şunlar:

Kameni, Isla, Dirar, Skrtel, Kjaer, Neustadter, Josef, Valbuena, van Persie, Aatif, Stoch, van der Wiel ve Fernandao.

Sarı-lacivertli takımın şu anda 1 yabancı oyuncuyu daha kadrosuna katma hakkı bulunuyor. Eğer hem Lucas Lima hem de Ben Arfa transferleri gerçekleşirse sarı-lacivertli kulübün sözleşmeli oyuncularından en az birini ya satması ya da kiraya vermesi gerekecek.

Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin Aatif için Süper Lig'deki, van der Wiel için de Premier Lig'den ekiplerle görüşmeleri devam ediyor. Ayrıca sakatlığı henüz geçmeyen Fernandao'nun sözleşmesinin de iyileşme sürecine göre devre arasına gkadar askıya alınma ihtimali bulunuyor.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • HASAN CORMET
    6 yıl önce
    ATIF ,STOK,NOUSTADER,VANDER VIL,FERNANDAO 1.SINIF TAKIM OLCAKSAN BUNLARI GÖNDER GİTSİN