Merih Demiral'ın gidebileceği 3 takım

Juventus'ta forma giyen Milli futbolcumuz Merih Demiral, yeni sezonda nerede oynayacak? Merih Demiral'ın Juventus'tan ayrılması halinde gidebileceği 3 takımı masaya yatırıyoruz.

Merih Demiral'ın gidebileceği 3 takım
03 Ağustos 2021 - 18:19 - Güncelleme: 03 Ağustos 2021 - 18:25
Merih Demiral'ın ismi, transfer döneminde gündemden düşmüyor. Milli futbolcumuz için yine birçok takımın ismi geçiyor. Juventus taraftarları, geçtiğimiz günlerde antrenman öncesi ''Bizimle kal Merih!'' diyerek Türk stopere olan sevgilerini göstermişti. 

İtalya'dan gelen haberlere göre ise Juventus, 18 milyon euroya transfer ettiği Merih'i en az 35 milyon euroya satmayı düşünüyor. İşte Merih Demiral'ın Juventus'tan ayrılması halinde gidebileceği takımlar;

Atalanta

İtalyan ekibinde oynattığı futbol ile dikkat çeken teknik direktör Gasperini'nin savumaya ısrarla Merih Demiral'ı istediği belirtiliyor. Atalanta, Cristian Romero'nun satılması halinde bu bölgeyi Merih Demiral ile doldurmak istiyor. Romero'dan 45 milyon euro gelir bekleniyor. Bu ücret, Juventus'un Merih için istediği ücreti rahatça karşılayabilir. İtalyan basınına göre Atalanta bu transfer planında son aşamaya geldi. Gasperini yönetiminde Merih'i izlemek de oldukça keyifli olabilir.
Borussia Dortmund

Merih Demiral'ı ciddi bir şekilde isteyen kulüplerden birisi de Borussia Dortmund. Alman ekibinin Merih için 35 milyon euroyu gözden çıkarttığı belirtiliyor. Dortmund forması giyen genç futbolcuların neler yaptığı ortada. Merih için farklı bir macera olabilir. Sonuçta Dortmund, sürekli göz önünde olan, popüler bir kulüp. Geçen sene savunmada çok sıkıntılar yaşamışlardı. Merih oraya ilaç gibi gelebilir.

Tottenham

İngiliz ekibinin geçtiğimiz sezon da Merih Demiral'ı istediği iddia ediliyordu. Savunma hattının eksilmesinden sonra tekrar Merih ismi ön plana çıkmış durumda. Türk futbolcu için Premier League müthiş bir deneyim olabilir. Tottenham'ın stoper için düşündüğü adaylar Atalanta'dan Romero ve Juventus'tan Merih...

YORUMLAR

  • 0 Yorum