Mert Hakan Yandaş bu yılki ana hedeflerini açıkladı!

Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, bu sezonki performanslarını değerlendirirken, ana hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu belirtti.

Mert Hakan Yandaş bu yılki ana  hedeflerini açıkladı!
18 Ekim 2023 - 23:20 - Güncelleme: 18 Ekim 2023 - 23:24
Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Mert Hakan Yandaş, takımdaki uyumu anlatırken şampiyonluk yarışı hakkında da konuştu.

UEFA Konferans Ligi'ndeki durumlarını değerlendiren Yandaş, ''Orada da mükemmel bir başlangıç yaptık. Hem elemelerde hem de grupta. Tabii ki gruptan lider çıkmak istiyoruz, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupa hedefleri konuluyor. Kupaysa kupa. Ama benim için en önemli yer lig. İnşallah ligi kazanmak istiyoruz. İnşallah başladığımız gibi bitiririz. Camiamızı aynı kenetlenmede devam etmek için full konsantrasyonla Hatayspor maçına bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal'ın etkisini anlatan Mert Hakan Yandaş ''Hoca Fenerbahçe dinamiklerini en iyi bilen insan. Fenerbahçe’de 400 maç oynamış. Bu inanılmaz bir rakam. Hoca olarak bu üçüncü gelişi. Geldiği 2 dönemde de çok iyi işler yapmış. Bundan ziyade benim konuşmak istediğim, yine buhranlı bir dönemde gelmişti, bir buçuk sezon önce sanırım. Bize Fenerbahçe taraftarının, camianın takımı nasıl sahipleneceğini, bizim onlara neler verdiğimizde bizi nereye çıkaracaklarını çok iyi anlattı. Bu sezon başında da öyle o dönem geldiğinde de öyleydi. O dönem de inanılmaz bir seri yapmıştık. Hocamızı hocalık olarak benim değerlendirmem haddim değil. Yaptıkları zaten ortada. Ortaya inanılmaz şeyler çıkıyor'' dedi.

Takım içindeki pozitif havaya dairse Mert Hakan, "Oyuncu grubu olarak eğlenceli bir grup var. Tesis içinde oynadığımız oyunları taraftarımız görmese de şurada masa tenisi oynarken 7-8 kişi sıra bekliyor. Bir araya geliyoruz, orada makara dönüyor. Tabii ki disiplin bu işin olmazsa olmazı. Suistimal edilmediği sürece ki futbolcuya tesiste verilen rahatlık bence çok önemli. Hocamız da bunu susitimal edilmediği sürece çok iyi ayarlıyor iletişimi, takımın rahatlığını. Herkesi birbirine bağlayan özel konulardan biri bu bence. Güzel bir ortamımız var. Tesiste aldığımız keyif, maça giderken otobüste aldığımız keyif, yurt dışında birlikte yaptığımız sohbetler, burada 10-15 kişilik gruplar halinde maç izlemeler… Bunlar çok rastladığımız şeyler değildi. Lider karakterlerin daha çok olması bence işimizi çok daha kolaylaştırdı. Hocamızın iletişim açısından inanılmaz olması işimizi daha da kolaylaştırdı diyebilirim. Ben çok keyif alıyorum. Bu sezon bugüne kadar gelinen noktada her şey çok iyi" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum