Mert Hakan Yandaş'ın derbi sözleri

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncularından Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'ı 1-0 yendikleri derbinin ardından konuştu.

Mert Hakan Yandaş'ın derbi sözleri
19 Mayıs 2024 - 23:50
Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, Galatasaray ile oynadıkları ve 1-0 kazandıkları derbinin ardından açıklamalarda bulundu. Mert Hakan Yandaş, devre arasında başkan Ali Koç ile görüştüklerini de dile getirdi.

Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada ''Başkanımız devre arasında aradı ve inanılmaz bir motivasyon konuşması yaptı. 10 kişi olmamıza rağmen onları kesin olarak yeneceğimizi biliyorduk. Videolar çıkıyor zaten, ne kadar emin olduğumuzu o videoda da göreceksiniz. Onlara burada şampiyonluk kutlatmadık, daha doğrusu senaryoyu bozduk. Aslında bütün sezonun senaryosunu seyrettik. 10 kişi bile onlardan daha iyi takım olduğumuz için olmadı, kazanamadılar'' ifadelerini kullandı.

Takım olarak çok iyi bir karakter gösterdiklerini söyleyen Mert Hakan Yandaş ''İnanılmaz bir oyun oynadık, inanılmaz karakter gösterdik. Ben bu takımla gurur duyuyorum. 4 yıldır olduğu gibi yine bana saldıracaklar. Bizim tarafımızdan bunu satın alanlar olacak. Üzerimize gelecekler. Ben burada olurum olmam hiç önemli değil. Fenerbahçe birlik olmadığı sürece başarması imkansız. Yaşananları görüyorsunuz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum