Mert Müldür'den olumlu yanıt!

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, 8+3 yabancı kuralının da devam edecek olması sebebiyle milli oyuncu Mert Müldür'e yöneldi.

Mert Müldür'den olumlu yanıt!
22 Mayıs 2023 - 11:54 - Güncelleme: 22 Mayıs 2023 - 12:02
Adı sık sık 3 Büyükler için transfer haberleriyle anılan ve son olarak Galatasaray'ın takibe aldığı Mert Müldür, Fenerbahçe'nin de listesine girdi.

Asıl görev yeri sağ bek olan ancak stoper ve sol bekte de forma giyebilen milli futbolcu ve kulübü Sassuolo ile pazarlıklar başlatıldı.

Bu sezon ciddi sakatlıklarla boğuşan 24 yaşındaki oyuncunun kariyerine yeni bir başlangıç yapmak istediği ve Fenerbahçe'nin teklifine olumlu dönüş yaptığı öğrenildi.

İtalyan kulübü de sözleşmesinin son senesine girecek olan futbolcudan para kazanmak istediği için satmaya hazır. İlk görüşmede Fenerbahçe cephesinin 2.5 milyon Euro önerdiği, Çizme temsilcisinin ise 5 milyon Euro'luk bonservis beklentisi içinde olduklarını ilettiği aktarıldı.

Jesus'un transferine onay verdiği Mert için görüşmelerin devam edeceği ve ortak bir noktada buluşulmasının hedeflendiği kaydedildi.

Ligde sadece 7 dakika oynadı

Bu sezon ayak bileğinden yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle 30 maç kaçıran Mert Müldür, Serie A'da sadece 1 karşılaşmada 7 dakika görev yaptı.

İtalya Kupası'nda da 1 mücadelede 45 dakika sahada kalan milli futbolcu, hiç skor katkısı veremedi. Piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösterilen yıldız oyuncu, yeni sezonda yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum