'Mertens ve Hazard tartışmasıyla başarıldı'

UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya'yı 3-2 mağlup eden A Milli Takım'da teknik direktör Şenol güneş, maç sonunda açıklamalar yaptı.

'Mertens ve Hazard tartışmasıyla başarıldı'
15 Kasım 2020 - 22:54
A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Rusya galibiyeti sonrasında konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Güneş, "Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz, dalgalanmaları görmek lazım. Kazanmak için ortaya çıktı, 1-0'a kadar sahada ve oyunda yoktuk. Top tekniği olan oyuncularımız var diyoruz ya, hiç pas yapamadık. 10 dakikadan sonra oyuna ortak olduk. Golden sonraki tepkileri iyiydi. Kırmızı kart ve sonra gollerin gelmesi avantaj yakalattı bize. İlk yarı daha iyiydik ama ikinci yarı başladığımızda rehavete kapılmış gibiydik. 10 kişi kalmanın avantajını iyi kullandılar." dedi.

'Zeki'nin sakatlığı ciddi olabilir'

Zeki Çelik'in sakatlığı hakkında da bilgi veren Güneş, "Cengiz cezalı, Zeki'nin sakatlığı ciddi olabilir. Yarından sonra MR çekilecek, olumsuz gözüküyor. Orada da faul vermedi. Penaltı, kart verdi tartışması için yapmadım bunu ama inşallah olumsuz bir şey çıkmaz." şeklinde konuştu.

Şenol Güneş sözlerini, "Dalgalanmaları görüyoruz. Oyun olarak eksiklerimiz vardı. Oyuncular özelinde tercih yapmayı doğru bulmuyorum, övgü de olabilir, eleştiri de olabilir. Belçika buralara Mertens mi, Hazard mı oynayacak tartışmalarıyla geldi. Taşlar zamanla yerine oturuyor." ifadeleriyle tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum