Messi'den Weghorst'a olay hareket

2022 Dünya Kupası'nda çeyrek final eşleşmesinde Arjantin, Hollanda'yı penaltı atışları ile saf dışı bırakırken maç sonunda Lionel Messi ve Wout Weghorst arasındaki olay çok konuşuldu.

Messi'den Weghorst'a olay hareket
10 Aralık 2022 - 12:08
Heyecan dolu mücadele Lusail Iconic Stadyumu'nda oynandı. Zorlu müsabakada İspanya Futbol Federasyonu'ndan Mateu Lahoz görev aldı. Kritik maçı Arjantin, seri penaltı atışlarında kazandı ve adını yarı finale yazdırdı. Bu sonuçla ile Arjantin, Hırvatistan ile yarı finalde eşleşti.

Oynanan karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen dünya yıldızı Lionel Messi, maçın ardından ağır kelimeler kullandı. Messi, bunun yanı sıra Beşiktaş forması giyen Hollandalı yıldız Wout Weghorst'a röportaj sırasında 'Aptal' dedi.

Maçta zirve seviyeye yükselen gerginlik maç sonrası da devam etti. İki taraftan oyuncular arasında itişmeler yaşandı. Tüm bu gerginliğin önüne geçen olay ise Lionel Messi ile Weghorst arasında yaşandı. Maç sonrası röportaj veren Messi'nin bir anda kamera arkasından birine sert sözler söylediği görülmüştü. Messi'nin tepki gösterdiği ismin Weghorst olduğu ortaya çıktı.

Messi'den Weghorst'a: "Ne bakıyorsun?"

Messi'nin röportaj sırasında Weghorst'a "Ne bakıyorsun aptal! Neye bakıyorsun... Önüne dön aptal! Önüne dön..." dediği ifade edildi.

Beşiktaşlı golcü Wout Weghorst ise konuyla ilgili; "Messi konusunda hayal kırıklığına uğradım. Onunla el sıkışmak istedim ama o elini uzatmadı. İspanyolca pek anlamam ama eminim bana çok hoş olmayan sözler söyledi." dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum