Messi gözyaşlarıyla veda etti

Barcelona'daki son basın toplantısına çıkan Lionel Messi, basın toplantısının başlangıcında gözyaşlarına hakim olamadı.  Arjantinli yıldız, vedasıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Messi gözyaşlarıyla veda etti
08 Ağustos 2021 - 13:38 - Güncelleme: 08 Ağustos 2021 - 13:52
Barcelona'nın ayrılığını resmen açıkladığı Lionel Messi, düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı. Arjantinli yıldız, vedası ve geleceği hakkında konuştu.

İşte Messi'nin veda sözleri;

Yaşanan onca yıldan sonra bu benim için çok zor. Ayrılmaya hazır değilim. Bugün, her şeye veda etmek zorundayım. 13 yaşından beri buradayım. Geçen 21 yıldan sonra, eşim ve 3 Katalan-Arjantinli çocuğumla buradan ayrılıyorum.

Kalmak istedim

Barcelona'da kalmak istedim. Burası benim, bizim evimiz. Eğer bir ayrılık hayal etseydim, tamamen dolu bir Camp Nou'da veda etmek isterdim. Beni seven ve destekleyen herkese minnettarım

Umarım geri dönebilirim

Umarım bir gün dönebilirim ve Barcelona'nın dünyanın en iyi kulübü olmaya devam etmesi için çalışmaya devam edebilirim.

Bu yıl farklıydı

Ben, kulüp, Laporta; elimizden gelen her şeyi yaptık ama LaLiga yönetimi yüzünden yeni sözleşme gerçekleşmedi. Kalmak istiyordum, geçen yıl kalmak istemiyordum ama bu yıl farklıydı. Olmadı.

PSG sorusuna yanıt

Kimseye bir garanti vermedim ama PSG de ihtimaller arasında. Ayrılık haberi geldiğinde çok telefon aldım ama henüz anlaştığım bir yer yok.

Barcelona'ya rakip olursam...

Barcelonalılar beni tanıyor. Rekabet etmeyi sevdiğimi biliyorlar. Kazanmak için her şeyimi veririm.

Yüzde 50 teklif ettim

Barcelona çok büyük bir borç içinde, bunu yapamazlar. Bu mümkün değil. Kariyerimi de düşünmem gerekiyor. Gazeteler % 30 yazıyor ama aslında sözleşmemde % 50'lik bir fedakarlık yapmayı teklif ettim
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum