Messi için 424 euro topladılar!

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılması an meselesi olsa da, henüz yıldız oyuncunun yeni takımı belli değil! Durum böyle olunca Messi'yi takımında görmek isteyen taraftarlardan da ilginç hamleler gelmeye devam ediyor.

Messi için 424 euro topladılar!
31 Ağustos 2020 - 17:18
Lionel Messi Barcelona'dan ayrılmaya hazırlanıyor! Ancak Messi'nin hala Barcelona'dan sonraki takımı belli değil. Durum böyle olunca birçok takım ve taraftar da Lionel Messi için çalışmalarını sürdürüyor. 

Son olarak Stuttgart taraftarı Lionel Messi için bir kampanya başlattı. Stuttgart taraftarı, bir websitesi üzerinden Messi'nin transferi için bağış toplamaya başladı. Başladı ama işler pek de istedikleri gibi gitmiyor.

Stuttgart taraftarının 900 milyon euro toplanmasını hedeflediği kampanyada şu ana kadar sadece 424 euro toplanabildi. Tabii Stuttgart için Messi'nin bir hayalden öteye geçmeyeceğini söylemek yanlış olmayacak. Messi'nin Barcelona'dan sonraki adresi için Manchester City favori gösteriliyor ancak City olmasa bile, Messi'nin Stuttgart'ta olmayacağı kesin!



Lionel Messi'nin Barcelona'dan sonraki takımı hangisi olacak?

Messi'nin Barcelona'dan sonraki adresi büyük ihtimalle Manchester City olacak. Paris SG, Juventus, Liverpool gibi Avrupa devlerinin adı geçmesine rağmen, Arjantinli yıldızı tercihini Pep Guardiola'nın takımından kullanması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum