Messi - Ronaldo rekabeti otele taşındı

Geçen yaz Madeira Adası'nda CR7 adıyla ilk otelini açan Cristiano Ronaldo’nın ardından Lionel Messi de Barcelona’da 30 milyon Euro’ya otel satın aldı.

Messi - Ronaldo rekabeti otele taşındı
15 Haziran 2017 - 11:00

Dünya futbolunun önde gelen iki yıldızı Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo arasındaki müthiş rekabet yıllardır futbolseverlere büyük keyif veriyor. Messi Barcelona, Ronaldo da Real Madrid formalarıyla hem iki dev kulüp arasındaki kıyasıya rekabete katkı sunuyor, hem de kendi kariyerlerini yarıştırıyor.

Dünyanın en iyi futbolcuları sıralamalarında her sene birbirlerini geçmeye çalışan ikili arasındaki rekabet şimdi de bambaşka bir alana taşındı.

77 ODALI 4 YILDIZLI OTEL

Futbol kariyerlerinden elde ettikleri muazzam gelirlerle ticari yatırımlara da yönelen ikiliden Cristiano Ronaldo, geçen yıl otel işletmeciliğine el atmıştı. Yıldız futbolcu, geçen yaz, Portekiz’de doğduğu şehir olan Funchal’da bulunan Madeira Adası'nda CR7 adıyla ilk otelini açmıştı.

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi de Barcelona’nın 30 kilometre güneyinde bulunan sahil beldesi Sitges’te 4 yıldızlı otel satın aldı. Messi’nin 30 milyon Euro ödediği otelin 77 odası bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum