Messi'ye yeşil ışık

Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi için Barcelona cephesinden açıklamalar geldi.

Messi'ye yeşil ışık
31 Mart 2023 - 20:55
PSG'de Şampiyonlar Ligi'ne erken veda eden ve taraftarlar tarafından ıslıklanan Messi'nin belirsizliği deam ediyor.

Bir kez daha Şampiyonlar Ligi kazanmak istediğini yakın çevresine söylediği belirtilen Arjantinli yıldızın, Barcelona'ya dönebileceği konuşuluyor.

Bu iddiaların ardından konuyla ilgili açıklama yapan Barcelona'nın Başkan Yardımcısı Rafa Yuste, "Leo ve ailesi onlara ne kadar düşkün olduğumu bilirler. Ne yazık ki sonuçlanmayan müzakerelerde yer aldım. Eğer La Masia'dan bahsediyorsak, Leo'dan bahsediyoruz demektir. Sadece sportif açıdan değil, temsil edebilecekleri açısından da geri dönmesini çok isterim. Hayattaki güzel hikayeler iyi bitmelidir. Onlarla temaslarımız var" dedi.

Xavi'den yeşil ışık

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez ise "Messi ile dostluğum ve çok fazla iletişimim var. Eğer takıma geri dönerse, şu andan itibaren imza atana kadar çok süre var. Geri dönüşü görmek isteyeceğim ilk şey olurdu. Ama önümüzdeki ay iki kupa için müdacale edeceğiz ve bunun hakkında konuşmanın zamanı değil. Eğer geri dönmek istiyorsa, onu dinleyeceğiz. Geri dönebilmesi için ilk adımı ben atacağım" şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum