''Mesut, Arda, Slavia, 3'lü sistem...''

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Slavia Prag ile oynayacağı maç öncesi teknik direktör İsmail Kartal basın toplantısı düzenledi.

''Mesut, Arda, Slavia, 3'lü sistem...''
16 Şubat 2022 - 14:43
UEFA Konferans Ligi'nde Slavia Prag ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, kritik maç öncesi açıklamalarda bulundu.

İdmanlara başlayan Mesut Özil hakkında konuşan İsmail Kartal, ''Mesut Özil en değerli oyuncularımızdan bir tanesi ama 30 gün aradan sonra dün ilk kez idmana çıktı. Ona saygı duyuyoruz. Bizim kaptanımızdır. Sakatlığından dolayı bizimle olamadı. Biz onu oynatmayı düşünüyoruz. Her gün Samandıra'da birlikteyiz, problemimiz yok.'' sözlerini kullandı.

Takımın genç oyuncusu Arda Güler'i değerlendiren Kartal, ''Arda Güler için sosyal medyada ulusal medyada söylenenler için şunu söyleyeyim. Nasıl Mesut Özil bizim en değerli oyuncularımızdan biriyse Arda da öyledir. Ciğerlerinde bir problem oldu ve bu evladımız 1.5 ay oynayamadı.  Şu an bizimle beraber. En son Giresunspor maçında oyuna almayı düşündüm ama sakatlıktan yeni çıkmıştı.'' dedi.

''8-9 oyuncumuz yok''

Eksik oynucuların fazla olduğuna dikkat çeken İsmail Kartal, ''Mesut dün idmana çıktı. Ozan belirsiz. İrfan, Gustavo, Crespo, Burak, Novak, Çağtay ve Rossi yok. 8-9 oyuncumuz yok ama ben bahanelere sığınmam. Elimizdeki oyuncularla Fenerbahçe ruhunu sahaya koyacağız.'' şeklinde konuştu.

Slavia Prag önünde 3'lü savunma oynayabileceklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, ''Bu konuyu çok düşündük hala da düşünüyoruz ama yarınki maçta oyunun gidişatına göre bir taktik yapabiliriz sadece bu kadarını söyleyebilirim.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum