'Mesut Özil dünyanın en kötülerinden biri...'

Arsenal'deki günlerinin sonuna doğru gelen ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Mesut Özil için dikkat çeken bir yorum da kulübün efsanelerinden Paul Merson'dan geldi. Merson, Özil'in topsuz oyunda dünyanın en kötülerinden biri olduğunu söyledi.

'Mesut Özil dünyanın en kötülerinden biri...'
30 Haziran 2020 - 17:43

Arsenal'in efsane isimlerinden olan ve Sky Sports'a açıklamalarda bulunan Paul Merson, Mesut Özil için de çok dikkat çekici ifadeler kullandı. Bu sezon Mikel Arteta ile yıldızı barışmayan ve son maçlarda süre alamayan Mesut Özil hakkında konuşan Merson, yıldız oyuncunun Arsenal'in şu anki yapısına uygun olmadığını dile getirdi.

'Top ayağında değilse dünyanın en kötülerinden'

Topsuz oyunda Mesut Özil'in bugüne kadar gördüğü en kötü futbolculardan biri olduğunu söyleyen Paul Merson,  'Mesut Özil, topu ayağına almadığı zaman dünyanın en kötü oyuncularından biri. Top kendisinde olmadığı zaman hiç bu kadar ilgisiz bir oyuncu görmedim'  ifadelerini kullandı.

Sezon sonunda Arsenal'den ayrılacağı konuşulan Mesut Özil'in doğru takıma ihtiyacı olduğunu belirten Merson, 'Geri koşmuyor, rakibini kovalamıyor. Her maçta %70 topla oynayan bir takımsanız, Mesut sizin için doğru isim ama bunu yapmıyorsanız, o size uygun bir oyuncu değil. Bu Arsenal takımında oynayamaz. Neden mi? 30'lu yaşlarda ve artık oyununu değiştirmeyeceği kesin, Arsenal de onun için oyununu değiştirmeyecek. Topla oynamadığında sahada yok olan bir oyuncuya Arsenal nasıl haftada 350 bin pound versin?' dedi.

Mesut Özil'i transfer edebilecek kulüpler

Mesut Özil'in yaşanan sorunlardan sonra sezon sonu Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Peki yeni takımı?

Herkes Mesut Özil'in yeni takımını merak ederken, alternatifler arasında Fenerbahçe de yer alıyor. Ekonomik şartlar her ne kadar zor olsa da Mesut Özil ile Fenerbahçe arasındaki sıcak temas herkes tarafından biliniyor. Tabii böyle bir durumda Mesut Özil için Fenerbahçe tek alternatif olmayacaktır. Yıldız oyuncu için MLS ekipleri, eski takımlarından Schalke 04 ve Werder Bremen, Serie A'dan AC Milan ve Inter'in de hamle yapması sürpriz olmayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum