Mesut Özil: ''El Clasico'yu kazanmak orgazm gibiydi''

Başakşehir formasıyla geçtiğimiz günlerde futbol kariyerini sonlandırdığını açıklayan Mesut Özil, İspanyol basınına konuştu.

Mesut Özil: ''El Clasico'yu kazanmak orgazm gibiydi''
24 Mart 2023 - 11:39
Geçtiğimiz günlerde futbol kariyerini sonlandırdığını açıklayan Mesut Özil, İspanyol basınına verdiği röportajda da dikkat çekici ifadeler kullandı.

Mesut Özil, kendisi için tüm zamanların en iyi oyuncusunun Cristiano Ronaldo olduğunu söylerken, El Clasico hakkında da konuştu.

''Tüm zamanların en iyisi Crisitano Ronaldo''

Real Madrid'den eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında konuşan Mesut Özil ''Benim için tüm zamanların en iyisi olan Cristiano Ronaldo ile oynamak çok eğlenceliydi. İkimiz çok iyi anlaştık. Neredeyse hiç başarısız olmayan bir futbolcuya pas vermek, bana verilen bir hediyeydi'' dedi.

''El Clasico'yu kazanmak orgazm gibiydi''

El Clasico hakkında da konuşan Özil, ''Günümüz El Clasico'larının etkisini ve duygusunu kaybettiğini düşünüyorum. Benim oynadığım dönem Barcelona'yı yenmek orgazm gibiydi. Çünkü inanılmaz zor maçlardı. Ayrıca 2010'da La Liga'da aldığımız 5-0'lık mağlubiyetin sahadaki en büyük kabuslarımdan biri olduğunu söyleyebilirim'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum