Mesut Özil için Werder Bremen iddiası! Almanya...

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve sosyal medya hesaplarından sarı lacivertli takımı çıkartan Mesut Özil'in eski kulübü Werder Bremen'e dönebileceği iddia ediliyor.

Mesut Özil için Werder Bremen iddiası! Almanya...
21 Haziran 2022 - 13:27
Fenerbahçe'de takıma geri dönmesi artık mümkün gözükmeyen Mesut Özil için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. 

Fenerbahçe'yi sosyal medya hesapları üzerinden de takip etmeyi bırakan Mesut için Werder Bremen'in harekete geçtiği iddia edildi. undesliga 2'den Bundesliga'ya yükselen Werder Bremen'de Genel Direktör Frak Baumann'ın Mesut Özil'le ilgili çalışmalara başladığı belirtiliyor.

Frank Baumann ile Mesut Özil birbirlerini Werder Bremen sayesinde iyi tanıdığı ve zaman zaman görüşmeler yaptıkları iddia edildi. Ünlü futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesini sonlandırıp bonservisini alacak olması Alman kulübünü umutlandırıyor.

Frank Baumann'ın Mesut Özil'i bedelsiz olarak kadroya katmayı düşündüğü yazıldı. 34 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe'den ayrılmasını bekleyen Werder Bremen'in henüz transfer için resmi girişimlerde bulunmuş değil.

''Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşmesi var''

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yıldız futbolcunun geleceği hakkındaki son durumu Sabah Spor'a açıkladı. Söğüt, "Mesut'un durumunda bir gelişme yok, herhangi bir görüşme de olmadı. Kendisinin Fenerbahçe'de iki yıllık mukavelesi var. Biz sözleşmedeki şartlar neyse o şartlara uymaya devam edeceğiz." dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum