Mesut Özil'in imza töreninde yaşananlar

Mesut Özil için gerçekleştirilen imza töreninde Ali Koç, Emre Belözoğlu ve yıldız oyuncu açıklamalarda bulundu.

Mesut Özil'in imza töreninde yaşananlar
27 Ocak 2021 - 16:46 - Güncelleme: 27 Ocak 2021 - 17:16
Fenerbahçe'nin Mesut Özil için düzenlediği imza töreninde Ali Koç ve yıldız oyuncu önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, transferin nasıl gerçekleştiğini anlatırken, Mesut Özil teşekkür konuşmasının ardından basının sorularını yanıtladı.

Ali Koç, aynı zamanda Mesut Özil'in bu sezon 67 numaralı formayı giyeceğini de açıkladı.

İlk olarak söz alan Ali Koç transferin detaylarını anlatırken ''Sizlerde biliyorsunuz Mesut sık sık Fenerbahçe sevgisini dile getirdi. Biz bu transferin başlangıç gününü Mesut'un düğün günü olarak alıyoruz. 7 Haziran 2019... O gün sayın Acun Ilıcalı bir tweet attı ve 'İnşallah vatan hasretin sona erer Mesut' dedi. Sevgili Acun Ilıcalı'nın Mesut Özil transferinde hem maddi hem manevi çok önemli bir katkısı oldu'' dedi.
Sözlerine devam eden Ali Koç ''Bir yaz günü, Acun'la oturduk konuşuyoruz. 'Mesut'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, sezon sonunda Fenerbahçe'ye kazandıralım' dedi. Ben de 'Kazandıralım da, maddi şartları nasıl karşılayacağız?' dedim. Kasım ayında, Mesut'un menajeri Erkut ile görüştük. Bu görüşmenin devamında bu transferin gerçekleşmesinin olası olduğuna inandım. Erkut dedi ki 'Mesut bir gün Fenerbahçe'de oynamak istiyor ve bunu da 35 yaşında yapmak istemiyor. Ben, Selahattin Baki, Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı, oturduk. Orada bir şey dikkatimi çekti. Mesut, Fenerbahçe'de oynama hayallerinden bahsetti ve bunun için kesinlikle maddi konuları dert etmeyeceğini söyledi. Daha düne kadar gerçekleşmesi rüya olarak görünen bir transferi daha Fenerbahçe gerçekleştirdi'' ifadelerini kullandı.
 
Mesut Özil: ''İnanıyorum Fenerbahçe'ye''

Ali Koç'un ardından ilk bölümde söz alan Mesut Özil ''Ne diyeceğimi bilmiyorum, çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. Fenerbahçe için bir rüyaydı, benim için bir hayaldi. İki taraf için de muhteşem bir bağlantı olacak, çok mutluyum. Başkanımızın dediği gibi Fenerbahçe için bir hayaldi, benim için bir rüyaydı. İnanıyorum Fenerbahçe'ye. Burada olduğum için çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum