Mesut Özil'in İstanbul'daki ilk açıklamaları

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'i İstanbul'a geldikten kısa bir süre sonra FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Mesut Özil'in İstanbul'daki ilk açıklamaları
18 Ocak 2021 - 01:51 - Güncelleme: 18 Ocak 2021 - 11:02
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, İstanbul'a geldikten hemen sonra FB TV ekranlarında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Mesut Özil'in çok heyecanlı olduğu gözlenirken, sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür etti.

Yıldız oyuncu ilk olarak çok heyecanlı olduğunu dile getirirken, ''Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Benim için de bir rüya gerçekleşiyor. Heyecandan çok fazla bir şey diyemiyorum. Her şey çok güzel olacak'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarına da seslenen Özil, ''Allah Fenerbahçe taraftarından razı olsun. Ne kadar büyük bir camia olduğumuzu biliyorum. Çok mutluyum. Fenerbahçe'yi çok seviyorum'' dedi.

Emre Belözoğlu: ''Mesut Özil ile nice kupalar''

Mesut Özil'i karşılamaya giden sportif direktör Emre Belözoğlu da kısa bir açıklamada bulundu.

Belözoğlu, Mesut Özil ile nice kupalar kazanmak, başarılar elde etmek istediklerini söylerken ''Mesut için Fenerbahçe için hayırlı bir süreç olur umarım. Ailesi ve kendisi evlerine, memleketlerine hoş geldiler. Çok şey var Mesut için öncelikle. Koskoca Fenerbahçe camiasının düşüncesi ortak. Mesut'un hayali, Fenerbahçelilerin hayali gerçek oluyor. Nice kupalar kazanacağımız seneler geçireceğiz birlikte. Mesut, dünya ve ülke futbolunun en büyük isimlerinden biri. Taraftarlar müsterih olsun. İyi bir takımımız var. Mesut ile birlikte çok daha güçlü olacağız'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum