Mesut Özil transferinin detayları

Fenerbahçe, Mesut Özil transferinde sona yaklaşırken yazarımız Altan Tanrıkulu, tivibuSPOR ekranlarında transferin detaylarını paylaştı. Altan Tanrıkulu, Mesut Özil transferinde Fenerbahçe'nin kasasından çıkacak rakamın çok az olduğunu dile getirdi.

Mesut Özil transferinin detayları
08 Ocak 2021 - 14:56 - Güncelleme: 08 Ocak 2021 - 15:20
Fenerbahçe, Mesut Özil transferinde her geçen gün sona doğru yaklaşırken, yazarımız Altan Tanrıkulu, transferrin detaylarını tivibuSPOR ekranlarında açıkladı.

Erkut Öztürk’ün sunduğu Spor Gazetesi programında Mesut Özil transferindeki detayları aktaran Altan Tanrıkulu, bu transferde Fenerbahçe’nin kasasından çok az miktarda bir paranın çıkacağını söyledi.

Transferde sponsor desteğine dikkat çeken Altan Tanrıkulu, ''Fenerbahçe en son bildiğim kadarıyla Aziz Yıldırım döneminde kendi ürettiği formaları hem giyiyor, hem taraftarına satıyordu. Daha sonra dünyaca ünlü bir firma yapıldı ve devam etti. Dhaa sonra Amerika’dan yine dünya çapında bir firma Fenerbahçe’ye giyim sponsorluğu için bir teklif yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da bunu beklemeye aldı. Bir, bir buçuk sezondur bekliyordu ancak farklı bir firma devreye girdi. Bu üçüncü firma ile Fenerbahçe Yönetimi anlaşırken, Mesut Özil transferinde destek istedi ve bu destek sağlandı. Fenerbahçe’nin bu transferde kasasından o kadar az para çıktığını duydum ki, şaşırdım'' ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe & Mesut Özil transferi ne zaman bitecek?

Fenerbahçe transfer konusunda oldukça titiz davranırken, sarı-lacivertli kulüp ile Mesut Özil arasında her konuda anlaşmaya varıldı. Mesut Özil’in Arsenal ile bazı finansal konuları netleştirmesinin ardından bu transferrin kulüp tarafından resmen açıklanması bekleniyor.
Aytemiz Alanyaspor maçının ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut da Mesut Özil transferiyle ilgili konuşmuş ve birkaç gün içerisinde her şeyin netleşeceğini dile getirmişti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum