Michael Frey atmaya devam ediyor

Fenerbahçe'nin eski forvetleri Frey ve Samatta Antwerp'te başarılı bir sezon geçirirken ikili, sarı-lacivertlilerden Serdar Dursun, Rossi, Berisha ve Valencia'yı geride bıraktı.

Michael Frey atmaya devam ediyor
02 Mart 2022 - 00:05 - Güncelleme: 02 Mart 2022 - 00:35
Fenerbahçe, bu sezon ligde aradığını bulamazken, gol yollarında da büyük umutlarla transfer edilen isimlerden beklenen verim alınamadı. Sarı-lacivertlilerde özellik Berisha ve Rossi beklentilerin çok altında kaldı.

Frey ve Samatta 4 ismi solladı

Fenerbahçe'den ayrılan Michael Frey ve Ally Samatta'nın, gol sıkıntısı yaşanan bu dönemde yeni takımlarındaki performansı ise sarı-lacivertli ekipteki 4 ismi de geride bıraktı.

Belçika temsilcisi Antwerp'te forma giyen Frey ve Samatta bu sezon liglerinde toplam 24 gole imza atarken, bu sayıyla Serdar Dursun, Berisha, Valencia ve Rossi'yi geride bırakmayı başardılar. Fenerbahçe'de Serdar, Berisha, Rossi ve Valencia Süper Lig'de 18 gole imza atabildi.

Antwerp'in en önemli kozu olan Frey Belçika Ligi'nde 20, Samatta ise 4 gole imza attı. Fenerbahçe'de ise lig maçlarında Berisha 3, Rossi 2, Valencia 4 ve Serdar Dursun 9 gole imza atabildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum