Milan'da bir bomba daha

Transferin en haraketli ekiplerinden olan Serie A ekibi Milan’ın, bir transfer bombasını daha patlatmak üzere olduğu öne sürüldü.

Milan'da bir bomba daha
24 Ağustos 2017 - 20:06

Transferin en haraketli ekiplerinden olan Serie A ekibi Milan’ın, bir transfer bombasını daha patlatmak üzere olduğu öne sürüldü. Inter ve Liverpool ile beraber Barcelona’dan Rafinha’yı kadrosuna katmak isteyen Milan, oyuncu ile kişisel şartlarda anlaşma sağladı.


Kiralık gidiyor

Transferde bu dönemin en çok para harcayan kulüplerinden olan Milan, bir flaş transferi daha bitirdi. İtalyan ekibinin, Barcelona’da forma giyen Rafinha’yı kiralık olarak transfer ettiği belirtildi. Avrupa basınında çıkan haberlere göre Barça’yı bir senelik kiralama ve satın alma opsiyonu ile yapılan teklife ikna eden Milan, bu transferde sona geldi.

Maaş ile ikna edildi

İtalyan basınında çıkan haberlerde bu transfer döneminde 190 milyon Euro harcayan Milan’ın, oyncuyu yüksek yıllık ücret teklifi ile ikna ettiği öne sürüldü. Inter ve Liverpool gibi kulüplerin de ilgilendiği Rafinha’nın alacağı yıllık ücret, önümüzdeki günlerde atılacak imza ile belli olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum