Milan'dan bir transfer daha! Bayern'in yıldızı geliyor

Bu sezon Avrupa'nın transfer devi Milan, Bayern Münih'in genç yıldızı Renato Sanchez'i 35 milyon Pound karşılığında kadrosuna katıyor.

Milan'dan bir transfer daha! Bayern'in yıldızı geliyor
26 Temmuz 2017 - 13:18

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu dahil çok önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Milan, gelecek vadeden yıldız Renato Sanchez'i de kadrosuna dahil etmeye hazırlanıyor. 

The Sun'ın L'Equipe'i kaynak göstererek yaptığı haberde Manchester United'ın Sanchez transferini bitiremediği ve 35 milyon Euro'luk teklif sunan Milan'ın Portekizli yıldızda mutlu sona ulaştığı iddia edildi. 


YARIM SEZONDA PARLADI

2015-2016'da Benfica formasıyla sezonun ikinci yarısında parlayan Renato Sanchez, Euro 2016'da gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın devlerini peşine taktı. O yaz sonunda 35 milyon Euro bedelle Bayern'e transfer olan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, 9'u ilk 11'de olmak üzere 25 maça çıktı. 

11. TRANSFER OLACAK

Milan, Sanchez transferini resmiyete dökerse bu yaz 11. oyuncusunu kadrosunu almış olacak. Kırmızı-Siyahlılar daha önce; Matteo Musacchio, Franck Kessie, Ricardo Rodriguez, Andre Silva, Hakan Çalhanoğlu, Leonardo Bonucci, Lucas Biglia, Fabio Borini, Andrea Conti ve Antonio Donnarumma ile güçlendirmişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum