Milan golcü oyuncuyu istiyor

Bu sezon gösterdiği müthiş performansla ligin en golcü oyuncularından biri olan Andrea Belotti için Milan nabız yokluyor.

Milan golcü oyuncuyu istiyor
14 Haziran 2017 - 18:07 - Güncelleme: 14 Haziran 2017 - 18:14

Çinli yatırımcılar tarafından geçtiğimiz sezon satın alınan ve bu yaz transfer dönemine çok hızlı girerek dört oyuncuyu kadrosuna dahil eden Milan, Torino'nun golcüsü Andrea Belotti'yi de istiyor. 

SILVA'DAN SONRA BİR FORVET DAHA

MilanNews'ın haberine göre Porto'nun genç forveti Andre Silva'yı kadrosuna dahil eden Kırmızı-Siyahlılar, ikinci bir santrfor transferi için Torino Sportif Direktörü Gianluca Petrachi ile görüşme gerçekleştirdi. 

SERBEST KALMA BEDELİ 100 MİLYON EURO

Oyuncunun yabancı kulüplere olan 100 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi için daha önce açıklama yapan Torino Başkanı Urbano Cairo, İtalya'dan ya da başka bir ülkeden hiçbir kulübe indirim yapmayacaklarını açıklamıştı. 

TAKAS DA ÖNERİLECEK

İtalyan forvetin transferi konusunda çalışmaları yürüten Milan ise Christian Zapata, M'Baye Niang ve Gianluca Lapadula'nın yer aldığı bir takas listesini Torino'ya önerdi. Kuzey İtalya kulübünün önümüzdeki günlerde bu teklife cevap verdikten sonra bonservis bedelini yeniden belirleyebileceği bildirildi.

38 MAÇTA 28 GOLÜ VAR

Bu sezon Torino formasıyla 38 maça çıkan 23 yaşındaki forvet, 28 gol atıp 7 de asist yapmayı başardı. 

4 TRANSFER YAPTILAR

Yeni Çinli sahipleriyle eski günlerine dönmek için kolları sıvayan Milano ekibi, bu yaz dört transfer gerçekleştirdi. İlk olarak Villarreal'in savunma oyuncusu Mateo Musacchio'yu 14 milyon Euro'ya renklerine bağlayan Kırmızı-Siyahlılar, daha sonra Atalanta'dan Franck Kessie'yi iki yıllığına 8 milyon Euro ücretle kiraladı. Sonrasında Wolfsburg forması giyen sol bek Ricardo Rodriguez'i 18 milyon Euro bedelle kadrosuna dahil eden Milan, Porto'dan Andre Silva'yı da 38 milyon Euro'ya satın aldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum