Milan, Hakan'ı kaptırmak istemiyor

Hakan Çalhanoğlu AC Milan'da sezonun flaş ismi olmaya devam ederken, Serie A devi milli oyuncumuz ile yeni sözleşme imzalamak istiyor.

Milan, Hakan'ı kaptırmak istemiyor
25 Aralık 2020 - 03:09
FUTBOO | Serie A'da uzun yıllar sonra 'şampiyonluk' hayalleri kurmaya başlayan AC Milan'da, en formda isimlerin başında milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu geliyor. Hakan Çalhanoğlu, attığı goller ve yaptığı asistlerle İtalyan devini sırtlamaya devam ederken, AC Milan da onun takımda kalması için çalışmalara başladı.

Manchester United'ın da yakından ilgilendiği Hakan Çalhanoğlu için geçtiğimiz gün AC Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli kısa bir açıklamada bulundu.

Stefano Pioli yaptığı açıklamada Hakan Çalhanoğlu ile yeni sözleşme imzalamak istedikleirni dile getirirken, ''Hakan harika, zeki, nasıl hücum edilmesi gerektiğini biliyor ve kendisini takımı için feda ediyor. Onu bu seviyede istiyorum. O üst düzey bir oyuncu. Sözleşme görüşmelerinde sorun olduğunu sanmıyorum. O şu an bizimle ve eminim tercihi kalmak yönünde olacak. Kulüp, teknik ekip, oyuncu ve ben aynı şeyi istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Bu sezon fırtına gibi

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon performansını arttırmaya devam ediyor. Yıldız oyuncu AC Milan formasıyla çıktığı 20 maçta 6 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum