Milan hata yapmadı

Serie A’nın ikinci hafta maçında San Siro’da Cagliari’yi konuk eden Milan, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Milan hata yapmadı
28 Ağustos 2017 - 01:09

Sezona flaş transferlerle giren ev sahibi ekip Milan, rakibi Cagliari’yi 2-1’lik skorla geçerek puanını 6 yaptı. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 63 dakika görev yaptı. Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Gustavo Gomez ve Trabzonspor'un ilgilendiği Sosa kadroda yer almadılar.

Milan iyi başladı

Sezon flaş tranfserlerle iddialı giren Milan, Cagliari’yi sahasında konuk ettiği maça etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren etkili oyununu rakibe kabul ettiren ev sahibi ekip, aradığı golü 10.dakikada buldu. Suso’nun asistini gole çeviren Patrick Cutrone, takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da etkili oyununu sürdüren Milan, ilk 45 dakikanın bitimine kadar etkili pozisyonlar yakalasa da bu fırsatlardan yararlanamadı ve takımlar soyunma odasına 1-0’lık skorla gittiler.

Karşılıklı goller geldi

Maçın ikinci devresine ise daha iyi başlayan taraf konuk ekip Cagliari oldu. Rehavet belirtileri gösteren Milan’a karşı oyununu kabul ettiren Cagliari, beraberlik golünü 56’da buldu. Diego Farias’ın pasını gole çeviren Joan Pedro, San Siro’ya adeta soğuk bir duş yaşattı. Bu golden sonra toparlanan ve yeniden oyuna dönen ev sahibi, ataklarını sıklaştırdı.

3 puanı getiren golü 70.dakikada Suso’nun ayağından bulan Milan, Cagliari’yi 2-1’lik skorla mağlup etti. Ev sahibi ekip bu galibiyetle puanını 6’ya çıkartırken,  Cagliari puansız kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum