Milan, Kjaer için ısrarcı

Sky Sports muhabiri di Marzio'nun iddiasına göre, İtalyan ekibi, yeni transferi Musacchio ile birlikte oynatmak için Fenerbahçe'nin Danimarkalı yıldızını istiyor.

Milan, Kjaer için ısrarcı
29 Haziran 2017 - 13:37

Fenerbahçe'nin 2016-2017 sezonunun başında Fransa'nın Lille ekibinden 7.65 milyon Euro'ya transfer ettiği Simon Kjaer, Milan'ın yoğun markajında! Transfer dönemi başından itibaren adı Milan ile anılan 28 yaşındaki Danimarkalı stoper için bir iddia da Sky Sports muhabiri Gianluca di Marzio'dan geldi.

Di Marzio'nun haberine göre; Villarreal'den 1.82 boyundaki Mateo Musacchio'yu 18 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer eden İtalyan ekibi, bu oyuncunun yanına da hava toplarında başarılı grafik çizen Fenerbahçe oyunucsu Simon Kjaer'i istiyor.

Kariyerinde İtalya Serie A'da Palermo ve Roma forması da giyen başarılı stoper için Milan'ın elindeki stoperlerden en az birini satması gerekiyor.

Bu sezon 43 resmi maçta Fenerbahçe forması giyen Simon Kjaer 3 gol atıp 1 de asiste imza attı. Danimarkalı savunma oyuncusunun Fenerbahçe ile 2018-2019 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum