Milano derbisinde gözler iki kilit ismin üstünde olacak

Serie A'da Milan - Inter derbisi için iki takımdan da kilit rol oynayabilecek futbolcuları değerlendirdik.

Milano derbisinde gözler iki kilit ismin üstünde olacak
21 Şubat 2021 - 01:09 - Güncelleme: 21 Şubat 2021 - 18:57
FUTBOO | Milan ile Inter... İtalya'da tansiyonu yüksek müthiş derbi geldi çattı. İki takım geçtiğimiz haftalarda İtalya Kupası'nda karşılaşmış ve Zlatan Ibrahimovic ile Romelu Lukaku kafa kafaya gelmişti. İki golcü için de aslında bu bir derbiden öte mesaj verme maçı olacak. Ve evet, iki takımdan kilit oyuncular da Ibrahimovic ile Lukaku...

Milan'da bu sezon Serie A'da oynadığı 12 maçta 14 gol atan Zlatan Ibrahimovic'i artık anlatacak kelime yok. 39 yaşında bu performans... Sadece alkışlayabiliriz.

Derbileri seviyor!

Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Milan 2-1 kazanırken 2 gol de Ibrahimovic'ten gelmişti. Derbileri sevdiği malum... Bu maçta da Milan'da tüm gözler yine onda olacak. Zlatan nasıl isterse Milan atakları öyle şekillenecek.

Inter ile oynanan kupa maçında kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakmıştı. Taraftarlarına o maç için kendini affettirebilmek adına elinde müthiş bir fırsat var.

Ya atıyor ya besliyor! Tutulamayan forvet...

Inter'de ise başta belirttiğimiz gibi derbinin anahtarı Romelu Lukaku'da olacak. Ligde 16 golü bulunan Belçikalı forvetin bitiriciliği zaten muazzam. Bitirmese bile başta Lautaro Martinez olmak üzere takım arkadaşlarını çok iyi besliyor. Belki 4 asisti var gözüküyor ama asistin asisti bakılırsa bu alanda oldukça iyi işler yapıyor.

Milan savunması yine onun üzerine yoğunlaşacaktır. O ise ya geçip atmayı ya da arkadaşlarını beslemeyi seçecek. Tabii Zlatan ile geçen haftalardan kalan bir hesabının da olduğunu tekrar hatırlatalım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum