Milli takım iddiaları için açıklama!

A Milli Takım'da, teknik direktör Stefan Kuntz yerine Abdullah Avcı'nın göreve geçeceği iddia edildi. Bu iddia TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından yalanlandı.

Milli takım iddiaları için açıklama!
04 Mayıs 2023 - 14:40 - Güncelleme: 04 Mayıs 2023 - 14:52
A Milli Takım'ın, flaş bir teknik adam değişimine gittiği öne sürüldü...

Sabah'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Alman hoca Stefan Kuntz'un yerine Abdullah Avcı ile anlaşma sağlandı. Tecrübeli çalıştırıcı en son Trabzonspor'da görev yapmış, bordo-mavilileri uzun zamandır hasretini çektiği şampiyonluğa ulaştırmıştı.

Avcı'nın ekibinde Burak Yılmaz, Egemen Korkmaz, Haluk Güngör ve Özerk Tufan'ın olması bekleniyor.

Kuntz ile 13 maç 8 galibiyet

2021'den bu yana Ay-Yıldızlı ekibin teknik adamlığını yapan Kuntz'la milliler, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan'ı 2-1 yenmiş, ikinci maçta da Hırvatistan'a 2-0 kaybetmişti.

Kuntz ile toplamda 13 maç oynayan Bizim Çocuklar, 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşamıştı. Dünya Kupası'na ise play-off'ta elenerek katılamaması çok tartışılmıştı.

Önce fesih, sonra duyuru

TFF yönetimi, Kuntz'la yapacağı fesih görüşmesinin ardından Avcı ismini açıklayacak.

Mehmet Büyükekşi yalanladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la yolların ayrılıp, göreve Abdullah Avcı'nın getirileceği iddialarına ilişkin, "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil." diyen Büyükekşi, "Stefan Kuntz'la yola devam edilecek mi?" sorusuna "Evet." yanıtını verdi

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum